Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix-knapp på fjernkontroller over hele Europa

Date: 01/04/2015 | Ingen kommentarer

netflix fremoteFra og med denne måneden får Smart TV-er, Blu-ray-spillere og mottakerbokser fra flere ledende merker solgt i Europa en fjernkontroll med en egen knapp som gir tilgang til Netflix, verdens ledende nett-TV-tjeneste.

Dette er første gang produsenter av forbrukerelektronikk gjør tilgjengelig enheter med en Netflix-knapp i Europa. Knappen som gir direkte tilgang til Netflix har vært vanlig på fjernkontroller for Smart-TV-er og Blu-ray-spillere i USA i mange år.

«Den nye Netflix-knappen på fjernkontroller i Europa gjør at det nå er like lett å se på Netflix som å bytte kanal på en vanlig TV. Dette gjør at titterne våre får tilgang til katalogen vår raskere» sier Bill Holmes, sjef for forretningsutvikling i Netflix.

Forbrukere i Europa vil finne den nye Netflix-knappen på fjernkontroller tilhørende enheter fra Panasonic, Philips, Sony, Toshiba og Vestel. Fjernkontrollene inkluderes med 2015-produkter samt noen 2014-produkter.

Den dedikerte Netflix-knappen på fjernkontroller er en del av Netflix’ bredere satsing på å jobbe med produsenter av forbrukerelektronikk for å skape TV-er og andre enheter med en nett-TV-opplevelse i særklasse. Andre forbedringsområder omfatter Smart-TV-ens ytelse, enklere meny-navigering og nye funksjoner, som en raskere avspilling både fra oppstart og pause.

De siste syv årene har utviklere hos Netflix jobbet med produsenter av nettklare TV-er, spillkonsoller, mottakerbokser og mobile enheter for å teste produktene og sikre at kunder får den beste Netflix-opplevelsen helt fra første klikk. Dette fikk sitt høydepunkt i lanseringen av Netflix Anbefalt TV i januar på messen Consumer Electronics Show i Las Vegas.
Skriv kommentar