Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix lager 1000 timers originalt innhold i 2017

Date: 02/12/2016 | Ingen kommentarer

netflix-logo5-300x200Til neste år kan du se over 2,5 time unik underholdning fra Netflix – hver eneste dag! Det er i hvert fall det scenariet som streamingtjenesten beskriver i sitt siste kvartalsregnskap.

I regnskapet skriver Netflix at de i 2017 vil ha premiere på 1000 timer med originale serier og filmer. Dette er 400 timer mer enn hva som var målet for 2016.

Når vi snakker om originale filmer og serier, så inkluderer dette blant annet Orange is the New Black, House of Cards, Stranger Things og Narcos.

Samtidig øker film- og serietjenesten deres budsjett for innehold, og vil i 2017 bruke omkring USD 6 milliarder, som tilsvarer mer enn 41 milliarder norske kroner. Pengene skal brukes til å lage egne filmer, serier og show, men skal også benyttes til å kjøpe innehold fra eksterne leverandører.

Det er ikke presisert hvilke filmer og serier Netflix skal bruke pengene på, men streamingtjenesten har allerede annonsert at det blant nytt innhold i 2017 kommer; Stranger Things (sesong 2), Narcos (sesong 3), A Series of Unfortunate Events (sesong 1), Master of None (sesong 2) og storfilmen War Machine med Brad Pitt og Scient-fiction filmen Bright med Will Smith.

Netflix har uttalt at de om få år forventer at halvparten av utvalget på streamingtjenesten skal være filmer og serier som streamingtjenesten selv har laget. Kun 50 % skal dermed komme fra andre tv-selskap. For å nevne et par show som Netflix på det nåværende tidspunkt kjøper fra andre tv-stasjoner; Homeland, Modern Family, The Flash, Arrow og Sons of Anarchy.
Skriv kommentar