Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix lager animasjonsserie for voksne om udugelige politibetjenter

Date: 01/06/2018 | Ingen kommentarer

Senere i år har streamingtjenesten Netflix premiere på den helt nye animasjonsserien ´Paradise P.D.´ om en gruppe inkompetente politibetjenter.

Dette opplyser Netflix i en pressemelding.

Streamingtjenesten legger ikke fingrene i mellom når de skal fortelle hvor dårlige betjentene er for den offisielle beskrivelsen er som følger:

«They´re bad cops. Not bad like no nonsense. Not bad like cool. Bad like shitty. Paradise PD: They´re the worst responders..»

Det er kort fortalt den verste gruppen av politibetjenter man følger når første sesong av serien får premiere på Netflix.

Serien er laget av skaperene av ´Brickleberry´, som også er en tegneserie for voksne, som ble vist på TV i årene 2012-2015, og ofte ble sammenlignet med ´Family Guy´, ´American Dad´, og ´South Park´.

Netflix har enda ikke offentliggjort noen trailer til serien – kun bilde i denne artikkelen – men første sesongen blir på 10 episoder og stemmene i Paradise P.D.’ spilles av Dana Snyder (‘Aqua Teen Hunger Force’), Cedric Yarbrough (‘Speechless’), Dave Herman (‘Bob’s Burgers’), Tom Kenny (‘Spongebob’), Sarah Chalke (‘Rick & Morty’) og Kyle Kinane (‘The Standups’).

Ønsker du å se flere tegneserier for voksne på Netflix, så har streamingtjenesten allerede en stor katalog bestående av ´BoJack Horseman´, ´F is for Family´, ´Big Mouth´ mfl.

Første sesong av ´Paradise P.D.´ får premiere på Netflix Norge i løpet av 2018.Skriv kommentar