Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix lager eksklusiv avtale med suksessfull regissør

Date: 28/02/2018 | Ingen kommentarer

Regissøren Matt Reeves, som har regissert ´Cloverfield´, ´War For The Planet of the Apes´ samt den kommende ´The Batman´ har inngått en unik avtale med streamingtjenesten, som innebærer at alle produksjonene fra hans eget produksjonsselskap 6th & Idaho får eksklusive premiere på Netflix.

Dette bekrefter Netflix i en melding.

“Matt er en fantastisk historieforteller med en unik visjon, og hans track-record snakker for seg selv. Hos Netflix samarbeider vi med de beste filmskaperne, og vi vet at Matt og hans team kommer til å gi vårt globale publikum fantastiske oppfinnsomme filmer. Vi kunne ikke vært mer begeistret for at ønske han velkommen til Netflix familien,” uttaler Scott Stauber fra den amerikanske streamingtjenesten.

Netflix håper sannsynligvis på at den kommende ´The Batman´ med Ben Affleck i front som flaggermus, blir en verdensomspennende blockbuster, som vil sette Matt Reeves (bilde) sitt navn på alles lepper. Og hvis ikke det skjer har han uansett en imponerende track-record, som inkluderer – foruten tidligere nevnte – ‘Let Me In’, ‘Dawn of the Planet of the Apes’ samt tv-serien ‘Felicity’ som Reeves utviklet i samarbeid med J.J. Abrams.

Ingen av de ovenstående er imidlertid inkludert i avtalen med Netflix, da denne kun omfatter hans egne produksjonsselskap 6th & Idaho, som på nåværende tidspunkt har i gang produksjonene; The Care and Feeding Of A Pet Black Hole’ og ‘Mouse Guard’ som begge tilsynelatende er animasjonsfilmer.

Fox hadde tidligere rettighetene til produksjonene fra 6th & Idaho.Skriv kommentar