Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix lager en ny utgave av Flukten til Watership

Date: 18/07/2016 | Ingen kommentarer

96458328-watership_down-news-large_transEGnaGdKWTbTgcBBebr969hv7xC2baC1131JPji8mxYE-295x300Novellen Flukten til Watership (originaltittel: Watership Down) av Richard Adams omskrives til en ny fire episoders miniserie, som får eksklusiv premiere på Netflix. Dette skriver Netflix og BBC i en felles pressemelding.

Netflix har innhentet en lang rekke prominente navn til å lese inn stemmene til denne animerte serien og dette inkluderer bl.a. Ben Kingsley (Schindler’s List), James McAvoy (X-Men: Days of Future Past), John Boyega (Star Wars: Episode VII – The Force Awakens) og Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road).

Flukten til Watership handler om en flokk unge hannkaniner med Hassel i spissen, som reiser fra kolonien hvor de er født og oppvokst. Hassel sin bror Femmer har nemlig i en visjon sett at dommedagen vil komme til kolonien. De to kaninene lykkes i å overtale noen andre hanner til å bli med. Underveis møter de mange farer, inntil de når frem til stedet i Femmer sin visjon – nemlig Watership Down. Her grunnlegger de sin nye koloni, men de mangler hunnkaniner for å formere seg.

Watership Down (Flukten til Watership) ble publisert i bokform i 1972 og den ble filmatisert allerede i 1978, også da som tegnefilm. Netflix mener at det er på tide at det kommer en ny utgave av historien, som i en undersøkelse foretatt av BBC er kåret til å være blant de 30 beste bøker i verdenshistorien. Det understrekes også at Flukten til Watership gjennom tidene er solgt i over 50 millioner eksemplarer.

Netflix utgaven av Flukten til Watership (Watership Down) får premiere på streamingtjenesten i 2017.
Skriv kommentar