Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix lager etterfølger til natur-serien Planet Earth

Date: 02/06/2015 | Ingen kommentarer

The-Blue-Planet-netflix-300x169-300x169Streamingtjenesten Netflix har nettopp annonsert at de har ansatt skaperne av de Emmy-vinnende naturprogrammene Planet Earth, Blue Planet og Frozen Planet til å lage en helt ny serie kalt Our Planet.

Dokumentar-serien er et ambisiøst prosjekt på 8 episoder hvor opptagelsene vil foregå over de neste fire årene og derfor har Our Planet først premiere på Netflix i 2019.

Our Planet vil bestå av en lang rekke unike opptagelser i områder som aldri før er blitt filmet, fra iskapper og det dype havet til ørken og fjerntliggende skoger. Serien vil videre bli tatt opp med 4K kamera-teknologi, hvilket betyr at bildene vil være knivskarpe og bringe seerne i tett kontakt med noen av verdens mest sjeldne dyr og mest verdifulle levesteder.

WWF Verdensnaturfondet er videre med som konsulenter på serien og vil gi kamerateamet enestående adgang til sine prosjekter i beskyttede områder rundt omkring i verden.

Det er Silverback Films, som laget Planet Earth, Frozen Planet og Blue Planet for BBC, samt Disney filmene Earth, Bears, African Cats og Chimpanzee, som står bak den nye Netflix serien.

”Netflix er stolte over å bli hjemstedet for det kanskje mest ambisiøse prosjektet fra Silverback noensinne”, uttaler Lisa Nishimura, VP Netflix Original Documentaries, ”Planet- programmene har oppnådd stor suksess på Netflix og vi tror at Our Planet, tilgjengelig i 4K, blir en uforglemmelig opplevelse for våre medlemmer”.

Det forventes at Our Planet får premiere på Netfllix Norge i 2019.
Skriv kommentar