Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix lager mer av Unbreakable Kimmy Schmidt

Date: 01/03/2016 | Ingen kommentarer

unbreakable-kimmy-schmidt-netflixKomedieserien Unbreakable Kimmy Schmidt, som er skapt av Tina Fey og Robert Carlock (30 Rock), kommer snart tilbake på Netflix når sesong 2 har premiere 1. April. Ikke nok med det, streamingtjenesten kan nå avslører at en sesong 3 er på vei.

Det var for nylig, til TCA-messen (Television Critics Association) i Los Angeles, at Netflix røpet at Kimmy Schmidt, som har bodd under jorden hos en sekt i 15 år, kommer tilbake i en helt ny sesong som mest sannsynlig får premiere neste år. Inntil da kan vi glede oss til en sesong 2.

Unbreakable Kimmy Schmidt handler om Kimmy Schmidt (Ellie Kemper), som blir reddet fra en dommedagskult hvor hun har blitt tatt til fange sammen med tre andre kvinner i 15 år. Med kun en rykksekk, et par joggesko og et par bøker under armen er Kimmy klar til å vende tilbake til livet og reiser derfor til New York for å starte et nytt liv som barnepike hos en rik kvinne (Jane Krakowski fra 30 Rock) etter å ha flyttet inn hos en Broadway-stjerne Tituss Burgess (30 Rock).

Tina Fey og Robert Carlock har i samarbeid skrevet og produsert Unbreakable Kimmy Schmidt. De har tidligere stått bak den populære komi-serien 30 Rock, som har vunnet flere priser.

Se Unbreakable Kimmy Schmidt sesong 2 på Netflix Norge fra 1. april og gled deg til sesong 3 som mest sannsynlig kommer på streamingtjenesten til neste år.Skriv kommentar