Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix lager ny ‘Bonnie and Clyde’ med Kevin Costner og Woody Harrelson

Date: 06/04/2018 | Ingen kommentarer

Historien om kriminelle Bonnie Elizabeth Parker og Clyde Chestnut Barrow, som herjet USA på begynnelsen av 1900-tallet er blitt fortalt mange ganger, men nå kaster streamingtjenesten Netflix seg igjen over historien.

Denne gangen bliver det imidlertid fokuset på de to betjentene, som jaktet på den beryktede duoen gjennom landet.

Dette skriver det amerikanske medie Deadline.

Kevin Costner (‘The Postman’, The Bodyguard’) og Woody Harrelson (‘True Detective’, ‘Natural Born Killers’) er hentet inn i rollene som Texas Ranger Frank Hamer og partneren Maney Gaul, som skjøt og drepte Bonnie og Clyde. I filmen ´The Highwaymen´ av regissøren John Lee Hancock (´The Founder´).

Filmen følger de to daværende pensjonerte betjentene, som ble innkalt på arbeid for å jage Bonnie og Clyde, som var skyldige I mordet på minst 9 politibetjenter og et utall sivile.

Det er ingen opplysninger om når ´The Highwaymen´ får premiere på Netflix, men opptakelsene har nettopp startet, så en premieredato antas å være først i 2019.

Foruten Harrelson og Costner medvirker også Kathy Bates, John Carroll Lynch, Kim Dickens, Thomas Mann og William Sadler m.fl. i filmen.

´The Highwaymen´ er skrevet av John Fusco, som har brukt mange år av sitt liv på å jakte den sanne historien om Bonnie og Clyde, samt de to menn som satte en stopper for deres ugjerninger.
Skriv kommentar