Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix lager ny komedieserie med Will Arnett

Date: 17/02/2015 | Ingen kommentarer

arnett-will-flaked-serie-netflix-225x300Den amerikanske skuespilleren Will Arnett, kjent fra Arrested Development og BoJack Horseman, får nå sin egen komedieserie på streamingtjenesten Netflix. Serien, som heter Flaked, blir på 8 episoder og får premiere på Netflix Norge i 2016. Komedieserien Flaked handler om den selvutnevnte guruen Chip (Will Arnett), som fort kommer i problemer etter å ha spredt løgner og bullshit.

Will Arnett har selv skrevet serien i samarbeide med Mark Chappell (A Young Doctor’s Notebook) og bl.a. skaperen av serien Arrested Development, Mitch Hurwitz vil være tilknyttet som producer.

”Vi er begeistret for å være hjemstedet for Will Arnett’s neste serie og ser frem til at Chip tilslutter seg Arnetts repertoar av inspirerende karakterer som Gob, BoJack og Batman”, uttaler Cindy Holland, VP Original Content, Netflix.

Will Arnett er flere ganger blitt nominert til en Emmy for sitt arbeide foran kameraet og han kan for øyeblikket ses på Netflix Norge i serien Arrested Development og BoJack Horseman hvor han legger stemme til den alkoholiserte hesten BoJack. Videre kan Will Arnett oppleves som Batman i animasjonsfilmen The LEGO Movie, som også kan finnes på Netflix Norge.

Netflix har de seneste månedene styrket deres produksjon av originale komedieserier betraktelig med bl.a. Grance and Frankie, Unbreakable Kimmy Schmidt og den animerte F Is For Family av Vince Vaughn.

Se Flaked på Netflix Norge i 2016.
Skriv kommentar