Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix lager ny spansk komiserie om fotball

Date: 24/04/2014 | Ingen kommentarer

netflix norge ny original serie fotball mexicoStreamingtjenesten Netflix har nettopp annonsert deres neste originale serie, som får premiere neste år. Det blir en spansktalende komiserie om profesjonell fotball, som er skapt av den anerkjente instruktøren Gaz Alazrak. Gaz Alazrak har tidligere stått bak We Are the Nobles, den best selgende mexicanske filmen noensinne.

Serien handler om en familie som er arvinger av en fotballklubb, og når eieren dør utvikler familien et anstrengt forhold til hverandre og en fremtidig familiefeide er uunngåelig. Selv om temaet er alvorlig er den nye serien en komedie som gir et satirisk og veldig underholdende innblikk i den profesjonelle sport –og fotballverdenen. Serien spilles inn i Mexico og blir på 13 episoder.

Hele teamet bak instruktøren Gaz Alazrak’s tidligere film; We Are the Nobles, kommer tilbake i den nye serien og derfor spiller den mexicanske skuespilleren Luis Gerardo Mendez hovedrollen. Han var også hovedpersonen i We Are the Nobles. Historien om den satiriske familiefeiden er skapt av Mike Lam og produseres og instrueres av Gaz Alazraks og Leo Zimbron.

”Vi er begeistret for å jobbe med talentteamet bak We Are the Nobles. Instruktøren, Gaz, har den forstyrrende visjonen og kreative historiefortellingen vi lette etter for å kunne produsere vår første originale serie i Mexico”, uttaler Ted Sarados, Netflix Chief Content Officer. –”Vi er sikre på at våre medlemmer i Mexico og Latin-Amerika vil elske denne familiekomedien”.

Komiserien, som ennå ikke har fått noe navn, har premiere på Netflix Norge i 2015.Skriv kommentar