Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix lager ny versjon av Anne fra Bjørkely

Date: 29/11/2016 | Ingen kommentarer

anne-fra-gronnebakken-netflix-danmark-300x172Streamingtjenesten Netflix har besluttet seg for å lage en ny serie på åtte episoder, basert på den klassiske fortellingen om den fornuftige piken Anne fra Bjørkely. Den nye serien har fått navnet «Anne».

I den nye utgaven av Anne fra Bjørkely vil den kanadiske skuespilleren Amybeth McNulty ivareta rollen som den veslevoksne og fantasifulle Anne Shirley.

Det skriver det amerikanske mediet Deadline.

Den nye seriens manuskriptforfatter er den Emmy-vinnende Moira Walley-Beckett, som blant annet er kjent for å ha skrevet flere episoder av den populære Breaking Bad om den kreftsyke kjemilæreren, som begynner å lage og selge stoff for å kunne betale legeregninger.

Anne fra Bjørkely (Anne of Green Gables) utkom første gang som bok i 1908 og er deretter blitt filmatisert og laget tv-serier av. I både boken og serien følger man den foreldreløse piken Anne, som blir adoptert av et eldre søskenpar, som bor på en gård i 1800-tallets Canada og hvor hun forsøker å passe inn. Anne er rask og blir på gården, hvor hun gjør sitt beste for å hjelpe til.

Anne får premiere på Netflix. Norge i 2017.Skriv kommentar