Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix lager ‘Ozark’ sesong 3

Date: 05/12/2018 | Ingen kommentarer

Det er litt over en måned siden at ‘Ozark’ sesong hadde premiere på Netflix, men nå kan streamingtjenesten avsløre at serien vender tilbake neste år med 3. sesong.

Hele det originale laget vender tilbake, det blir 10 episoder, og Jason Bateman skal dermed igjen kaste seg ut igjen i konflikter med narkotikakarteller i rollen som Marty Bryde.

Den amerikanske skuespilleren Jason Bateman offentliggjorde selv den nye sesongen i en Twitter-tweet, som kan sees nederst i artikkelen.

Her skriver han fornøyelig, at det er en gledelig nyhet for han selv, man han er bekymret for karakteren Marty.

‘Ozark’, som er skapt av Bill Dubuque og Mark Williams, men regisseres og produseres av Jason Bateman ble en stor streaminghit da første sesong kom ut i sommeren 2017. Derfor var det meget naturlig at Netflix ga grønt lys til en ytterlige sesong.

Sesong2 som bekjent kom for litt over en måned siden, fikk igjen et godt tak i publikummet og såvel anmelderne som kvitterte serien med overveiende positive anmeldelser.

Serien handler om samfunnets fokusering på økonomi og penger, og følger de finansielle rådgivere Marty (Jason Bateman) og Wendy Bird (Laura Linney), som plutselig må forlate storyen og flytte til en liten flekk i Missouri Ozarks – Langt vekk fra de velkjente skyskrapere og glassfasader.

Se ‘Ozark’ på Netflix Norge.Skriv kommentar