Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix lager stop motion serie med elsket karakter fra Japan

Date: 19/11/2017 | Ingen kommentarer

Forleden kunne streamingtjenesten Netflix annonsere i en pressemelding at den første stopmotion serien med en av Japans mest elskede karakterer nettopp har fått grønt lys og serien forventes å få premierer som en Netflix Original i første del av 2019.

Det er snakk om karakteren Rilakkuma, som er en myk tøybamse, som lever med den unge kvinnen Kaoru. Bamsen gjør ikke så mye: den elsker pannekaker, ris omeletter, budding og dumplings, mens Rilakkuma ellers koser seg i leiligheten hvor de sammen bor. I leiligheten er det imidlertid flere dyr og
Rilakkuma er således venner med fuglene Kiiroitori og an annen liten hvit bjørn med navnet Korilakkuma. Det merkelige er imidlertid at alle dyrene dukker opp fra ingenting, mens Rilakkumma samtidig har en lynlås i ryggen – uten å vite hva som er inne bak den!

Hvis man vil vite mer om tøybamsen og dens venner, så har vi nederst i artikkelen inkludert en video. Klippet har imidlertid ingen kobling til den nye serien, som Netflix er i gang med å produsere.

Serien får navnet ‘Rilakkuma and Kaoru’ og blir på 13 episoder.

‘Rilakkuma and Kaoru’ lages i Japans ledende stopmotion studio Dwarf (domo, Komaneko), mens produksjonen kvalitetssikres av Aki Kondo, som har utviklet den originale karakteren.

Rilakkuma utkom opprinnelig i 2003 som salgsvare, og har siden bygget opp stor popularitet over hele verden – særlig hos jenter.

Se ‘Rilakkuma and Kaoru’ på Netflix Norge i første del av 2019.
Skriv kommentar