Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix lager tre nye sesonger av OITNB

Date: 08/04/2016 | Ingen kommentarer

Oitnb-netflix-300x210Streamingtjenesten Netflix har nylig annonsert at Orange Is The New Black (OITNB) er blitt fornyet med hele tre nye sesonger. Utover de tre nåværende sesongene som allerede kan ses på Netflix, og sesong 4 som har premiere til sommeren, kommer det altså en sesong 5, 6 og 7. Det skriver Netflix i en pressemelding.

Fjerde sesong av den populære Netflix-serien får premiere 17 juni og sesong 5, 6 og 7 kan ses de kommende årene. Det er videre bekreftet at Jenji Kohan fortsetter som executive producer og showrunner på Orange is The New Black sesong 5, 6 og 7.

Alle de nåværende skuespillerne vil medvirke i de nye sesongene og det er dermed et gjensyn med alle fangene, blant annet Taylor Schilling, Uzo Aduba, Kate Mulgrew, Laura Prepon, Laverne Cox, Dascha Polanco, Danielle Brooks, Selenis Leyva, Samira Wiley, Taryn Manning og mange fler.

Netflix-serien Orange is The New Black har vist seg å være en suksess siden første sesong av serien hadde premie på Netflix Norge i 2013. Fanbasen er enorm, prisene for seriene fortsetter å komme inn og serien er flere ganger blitt omtalt som den mest suksessfulle serien fra Netflix noensinne. Den slår dermed andre kjente serier som House of Cards og Marco Polo.

Du kan se Orange is The New Black sesong 4 på Netflix Norge fra d. 17 juni. Finn de første tre sesongene på streamingtjenesten i dag.
Skriv kommentar