Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix lander visningsrettighetene til ‘Madam Secretary’

Date: 19/11/2017 | 1 kommentar

Streamingtjenesten Netflix har landet en avtale med det amerikanske tv-nettverket CBS om streamingrettighetene til den politiske dramaserien ‘Madam Secretary’.

Dette skriver nettmediet Deadline.

Serien, som allerede har rundet tre sesonger, mens fjerde sesong hadde premiere i USA i oktober, har Téa Leoni (Bad Boys, Fun with Dick and Jane) i hovedrollen som Dr. Elizabeth McCord, som kjemper med å holde balansen mellom familieliv og sin jobb som utenriksminister, samt alle de politiske kampene som jobben innebærer.

Det er ikke opplyst når ‘Madam Secretary’ blir tilgjengelig i Norge, men det nevnes at sesong 4 kommer på Netflix i løpet av 2018.

‘Madam Secretary’ produseres av det kjente Hollywood ansiktet Morgan Freeman, som er kjent fra utallige filmer. Han medvirker også et par ganger i serien.

Det er for øvrig ikke første gang at Netflix samarbeider med tvstasjonen CBS. Den nye ‘Star Trek: Discovery’-serien, som nettopp har hatt premiere på Netflix er også et resultat av en avtale med CBS.

Serien har ikke tidligere vært vist i Norge, men i USA har den generelt fått gode anmeldelser – i særdeleshet for Tea Leonis innsats.

Premieredatoen for ‘Madam Secretary’ er fortsatt usikker, men Flixfilmer følger naturligvis med.1 kommentar til Netflix lander visningsrettighetene til ‘Madam Secretary’

  1. Knut Johan - kl. 22:35, 22-05-2021:

    Dette var fra 2017. Er det noen dato nå, i 2021?

Skriv kommentar