Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix lanserer ny skandinavisk thriller; The Rain

Date: 26/10/2016 | Ingen kommentarer

netflix-logo-2jpg-300x200Netflix har bestilt første sesong av den skandinaviske thrilleren The Rain fra Miso Film (Those Who Kill, Dicte, 1864, Acquitted, Modus).

Serien, hvor handlingen foregår etter en knusende biologisk katastrofe, er laget av Jannik Tai Mosholt (Borgen, Rita, Follow the Money), Esben Toft Jacobsen (The Great Bear, Beyond Beyond) og Christian Potalivo (The Pig, The New Tenants, Long Story Short). Serien skrives av Jannik Tai Mosholt som også er showrunner ved siden av produsent Christian Potalivo. The Rain har verdenspremiere på Netflix i 2018, og er den første Netflix originalserien fra Skandinavia som får premiere i samtlige Netflix-territorier i 2018.

Ti år etter at et brutalt virus har utslettet mesteparten av Skandinavias befolkning legger to unge søsken ut på en søken etter sikkerhet. Farens notatblokk om viruset og farene ved denne nye verden er det eneste hjelpemiddelet de har med seg når de slutter seg til en gruppe unge overlevende. Mens de står ovenfor alvorlige farer, finner gruppen ut at den største trusselen ikke kommer utenfor – den kommer innenfra.

– Jeg er interessert i å finne ut hva vi mennesker vil gjøre dersom sivilisasjonen, slik vi kjenner den, forsvinner. I tillegg ønsker jeg å se det gjennom ungdommens øyne – de som er for unge til å forstå det som skjer når alt og alle rundt de forsvinner, og som dermed må finne ut hvem de er og hvem de skal bli på egenhånd, sier Jannik Tai Mosholt. – The Rain er en historie om ansvar og om overlevelse handler om individet eller gruppen. Det er en historie om menneskelighet og hva som definerer oss som mennesker. I tillegg handler det om å oppleve alt for første gang, i en verden hvor ingen forteller deg hvordan du skal reagere. Kjærlighet, hat, tristhet, glede og håp.

– Miso Film er ekstremt stolte over å produsere den første Netflix Original-serien i Skandinavia. Vi har fokusert på high-end-dramaserier siden vi startet selskapet i 2004, og samarbeidet med Netflix på The Rain representerer en ny milepæl for selskapet vårt, sier Peter Bose, produsent og administrerende direktør i Miso Film.

– Vi er glade for å jobbe med Jannik, Christian og Miso – de har vært gode bidragsytere til økningen av skandinavisk TV de siste årene, sier Erik Barmack, VP for internasjonale Netflix Originals-serier. Vi mener at Netflix er den perfekte globale plattformen for å vise frem talentene deres.Skriv kommentar