Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix lanserer «X Factor»- konkurranse med Cardi B, Chance the Rapper & T.I.

Date: 28/12/2018 | Ingen kommentarer

Musikkkonkurranser som ‘X-Factor’, ‘The Voice’ og ‘American Idol’ er noe av det mest populære på TV, og det er naturligvis ikke noe som Netflix kan ignorere.

Derfor lanserer streamingtjenesten Netflix nå deres egen sangkonkurranse med navnet `Rhythm + Flow` hvor musikkstjernene Cardi B, Chance the Rapper og T.I medvirker som dommere.

Det opplyser Netflix i en pressemelding til flixfilmer.no

Med de nevnte dommere kommer det sikkert ikke som en stor overraskelse, at det er snakk om en hip-hop-inspirert konkurranse hvor det gjelder å finne den neste store hip-hop-stjernen.

Auditionene begynner senere på året hvor dommerne bl.a vil reisetid byer som Atlanta. Chicago og New York for å finne talenter til showet. I hver by gjestes showet også av en kjent rapper, som vil hjelpe med utvelgelsen.

Det er dessverre kun de som er bosatt i USA, som kan søke om deltagelse i talentshowet ´Rhythm + Flow`.

Det er naturligvis ikke helt tilfeldig at det er snakk om hip-hop, da sjangeren R&B/hiphop i 2017 overtok rock som den mest populære musikksjangeren i verden.

Den 26-årige rapperen Cardi B har flere verdensomspennede hits på samvittigheten mens Chance the Rapper, og T.L er to av de mest anerkjente rappere på musikkscenene i øyeblikket.

´Rhythm + Flow`, Netflix første musikkonkurranse, som bl.a. produseres av John Legend, blir på 10 episoder og får premiere på Netflix Norge i slutten av 2019.Skriv kommentar