Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix letter på sløret for traileren til ‘The Defenders’

Date: 23/06/2017 | Ingen kommentarer

Nå kan Netflix endelig lette på sløret for traileren til den neste Marvel-serien i rekken – Marvel’s ‘The Defenders’, som får verdenspremiere på streamingtjenesten den 18. august 2017.

Serien er på 13 episoder og nederst i artikkelen kan du se den nye traileren.

‘The Defenders’ samler de fire superheltene Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage og Iron Fist, som innser at de alene er fire ensomme skikkelser med egne personlige utfordringer, mens de sammen blir et sterkt team som jobber mot et felles mål – å redde New York.

I rollen som den ultimate superskurk i ‘The Defenders’ er den verdenskjente og Oscar-nominerte skuespilleren Sigourney Weaver (Avatar, Alien) – og man får et glimt av henne i traileren.

Charlie Cox (Matt Murdock/Daredevil), Krysten Ritter (Jessica Jones), Mike Colter (Luke Cage) og Finn Jones (Danny Rand/Iron Fist) medvirker i Marvel’s ‘The Defenders’.

Det har også vært rykter om at The Punisher vil dukke opp i ’The Defenders’, men han er ikke å se i traileren. Dette utelukker imidlertid ikke at han vil dukke opp i serien.

Marco Ramirez og Doug Petrie er executive producer sammen med Marvel TV’s Jeph Loeb. Serien er produsert av Marvel Television i samarbeid med ABC Studios for Netflix.

Se ’The Defenders’ på Netflix Norge fra den 18. august.Skriv kommentar