Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix med fem nye originale animasjonsserier for barn

Date: 19/06/2016 | Ingen kommentarer

skylanders netflix danmarkNetflix, verdens ledende TV-nettverk på internett lanserer fem originale animasjonsserier for barn og fornyer den globale originalserien Kong: King of the Apes for en andre sesong. Disse seriene tar karakterer og historier som allerede er kjent og elsket, og tilpasser de nye, originale TV-serier som er garantert å bli favoritter blant både barn og familier. Disse seriene vil tilfredsstille Netflix-medlemmer i alle aldre, enten de er basert på et grensesprengende tv-spill (Skylanders Academy), en prisvinnende bokserie (Llama Llama, Hilda), eller en elsket filmserie (Spy Kids: Mission Critical, Spirit Riding Free).

Mens Genius Brands sin Llama Llama bringer med seg blåøyde barndomshistorier fra de bestselgende barnebøkene til Anna Dewdney, presenterer Hilda og Skylanders Academy spennende eventyr for de litt eldre barna. Silvergates Hilda fanger de lekne høydepunktene og det gripende omfanget fra Luke Pearsons bejublede tegneserier, mens Skylanders Academy begir seg ut på action-komedie i en magisk verden av morsomheter fra Activision Blizzard Studios. Serien følger det heroiske Skylanders-teamet i deres streben etter å beskytte universet fra ondskap.

Minst like spennende blir det å se de første TV-adapsjonene av to populære, familievennlige filmer: den animerte eventyrkomedien Spy Kids: Mission Critical, basert på filmserien Spy Kids fra The Weinstein Company, og DreamWorks sin Spirit Riding Free, som er inspirert av den ville mustangen fra den Oscar-nominerte filmen Spirit: Stallion of the Cimarron. En annen serie som lover en unik tvist på en kjent fortelling er andre sesong av Kong: King of the Apes, som kommer med en ny runde episoder i 2017 der action og miljøbevissthet blandes.

«Hos Netflix investerer vi i historier som våre medlemmer elsker og verdsetter,» sier Andy Yeatman, Director of Global Kids Content for Netflix. «Lidenskapen for å finne de gode historiene strekker seg helt til våre yngste medlemmer, og vi er lykkelige for å i dag kunne annonsere en rekke originalserier som bringer kjente og kjære karakterer ut til barn og familier over hele verden.»

Skylanders Academy – Høsten 2016

Den animert action-komedien Skylanders Academy følger de heroiske eventyrene til Skylanders-teamet. En broket gjeng med helter med unike ferdigheter, som reiser på tvers av det store Skyland-universet for å beskytte det fra skurker. De seirer ved å sette sine egoer til side, stole på hverandre, og kjempe sammen som én for å beholde harmoni og balanse i landet. Ledet av showrunner Eric Rogers (Futurama), blir serien stemmesatt av Justin Long (Ask My Anything) som Spyro, Ashley Tisdale (High School Musical, Phineas and Ferb) som Stealth Elf, Jonathan Banks (Breaking Bad, Better Call Saul) som Eruptor og Norm MacDonald (Saturday Night Live) som Glumshanks. Ut over disse får vi også høre Susan Sarandon, Daniel Wu, Parker Posey, James Hetfield, Catherine O’Hara, Chris Diamantopoulos og Harland Williams, blant andre. Netflix-medlemmer over hele verden kommer til å lære hva som er «the Skylander way» – og glede seg over alt av humor og hjertevarme innimellom. Serien starter med 13 episoder denne høsten og fortsetter med en andre sesong mot slutten av 2017.

Llama Llama – 2017

Basert på den prisvinnende og bestselgende bokserien av forfatter og illustratør Anna Dewdney, er Llama Llama en animert serie om barndomsminner og eventyr, og de helt spesielle forholdene mellom hovedpersonen Llama, hans foreldre, besteforeldre, og bestevenner. Med premiere satt til 2017 for Netflix-medlemmer over hele verden, forteller Llama Llama de hjertevarmende historiene fra livet i en trygg, vennlig landsby, sett gjennom øynene til Llama mens han utforsker den fantastiske verden som omgir han. Serien er skapt av et stjernelag av kreatører, som blant annet består av den Oscar-vinnende regissøren Rob Minkoff (The Lion King), regissør Saul Blinkoff (Doc McStuffins), showrunner Joe Purdy, den legendariske AD’en Ruben Aquino (Frozen, The Lion King, Aladdin, Mulan) og de Emmy-vinnende produsentene Jane Startz og Andy Heyward.

Hilda – 2018

Fra Silvergate Media, skaperne av Octonauts, i samarbeid med Mercury Filmworks, kommer Hilda – en produksjon som transformerer den Eisner-nominerte tegneserien av Luke Pearson og utgitt av Nobrow til et utrolig, animert eventyr for litt eldre barn. Serien følger reisen til en fryktløs, blåhåret jente når hun drar hjemmefra, til en uoverskuelig og magisk villmark full av alver og kjemper: den travle byen Trolberg. Her får hun nye venner og oppdager mystiske skapninger som er mer fremmed – og noen ganger farligere – enn hun forventet. Netflix-medlemmer over hele verden får sjansen til å bli med Hilda på hennes spennende eskapader i begynnelsen av 2018.

Kong: King of the Apes, Sesong 2 – 2017

I finalen av sesong én, så vi våre helter Kong og Lukas falle ned i en vulkan – erkefienden Botila er den ansvarlige. I starten av sesong to vil gruppens skjebne avsløres, og seerne vil oppdage en prehistorisk underverden der dinosaurer vandrer, pterosauruser flyr, og gigantinsekter fortsatt eksisterer. Kommer Kong, Lukas og deres lojale venner klare å redde jorden fra Botila og hans planer om å erstatte naturen med teknologi? Netflix-medlemmer over hele verden vil finne det ut i 2017, når seriens andre sesong lanseres.

Spirit Riding Free – 2017

Inspirert av den Oscar-nominerte filmen Spirit: Stallion of the Cimarron, følger Spirit Riding Free det hjerteskjærende eventyret til den ville mustangen som ikke kunne temmes. En helt ny generasjon kommer til å få oppleve alle de spennende eventyrene som følger når Spirit møter en jente ved navn Lucky som har mot på størrelse med hans eget. Sammen dytter de grenser, høster vennskapets kraft og finner ut hva det betyr å være fri. De utforsker en verden fylt med endeløse turer, fantastiske hester, og moro uten slutt. Serien har premiere eksklusivt på Netflix i 2017 i USA, Canada, Latin-Amerika, UK, Australia, New Zealand, Irland, Norden, Benelux-landene og Frankrike.

Spy Kids: Mission Critical – 2018

Fra produsenten Bob Weinstein kommer en animert eventyrkomedie basert på en elskede familiefilm-serien Spy Kids. Serien følger bror og søster Juni og Carmen Cortez når de går på Spy Kids Academy, en topphemmelig spionskole for barneagenter. Når et nytt byrå for kontraspioner truer verdens sikkerhet, er det opp til juniorspionene Juni og Carmen å trene og lede et lag med andre Spy Kids-kadetter mot styrkene til S.W.A.M.P., og deres diabolske leder Golden Brain. Våre helter er kanskje ikke klare, men de er de eneste man kan stole på når voksenspioner ikke får jobben gjort! Spy Kids: Mission Critical tilgjengeliggjøres for Netflix-medlemmer over hele verden i 2018.
Skriv kommentar