Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix offentliggjør premieredato for Narcos; ny thrillerserie om Pablo Escobar

Date: 13/07/2015 | Ingen kommentarer

narco_s1_002_h-300x200I dag har Netflix offentliggjort at den nye originale Narcos, som er basert på en sann historie om narkobaronen Pablo Escobar, får premiere d. 28. August eksklusivt på Netflix. I samme anledning har Netflix utsendt en teaser-trailer som kan ses nederst i artikkelen.

Narcos forteller den fascinerende historien om USA og Colombias forsøk på å bekjempe den beryktede Pablo Escobar og Medellin-kartellet på 1980-tallet, samt den store innsatsen fra de forskjellige politi –og 727508a2-4da6-43ec-8355-5b93ed66d64d-300x200etterforskningsstyrkene som prøver å få kontrollen med den brutale og blodige konflikten. Medellin-kartellet var en av de rikeste og mest brutale forbryterorganisasjonene i moderne tid. Narcos viser videre en rekke forskjellige parter – advokater, politikere, militær, politi og sivile – som møtes i et forsøk på å styre verdens sterkeste råvare: kokain.

Serien gjenforener skaper og instruktør José Padilha (Elite Squad, RoboCop) med den brasilianske skuespilleren Wagner Moura (Elite Squad, Elysium), som spiller den beryktede Pablo Escobar, og Boyd Holbrook (Gone Girl) og Pedro Pascal (Gamle of Thrones), som spiller narkotika-agentene Steve Murphy og Javier Peña.

Serien byr også på sterke prestasjoner av colombianske Juan Pablo Raba (El corazon del oceano), den britiske teaterstjernen Joanna Christie (Once) og mexicanske Stephanie Stigman (Spectre), samt den colombianske skuespilleren Manolo Cardona (Covert Affairs).

Eric Newman (Children of Men), Doug Miro og Carlos Bernard (Sorcerer’s Apprentice), samt Chris Brancato (Hannibal) er executive producere på Narcos.

Alle 10 episoder av Narcos kan ses på Netflix Norge fra d. 28. august.
Skriv kommentar