Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix: Offline-mode kommer aldri

Date: 21/01/2015 | Ingen kommentarer

netflix-comedy-stand-up-dk-300x200Flere streamingtjenester har i lengre tid tilbudt deres kunder å downloade filmer og serier så disse kan ses selv om det ikke er noen internettforbindelse tilgjengelig. Flere har dermed spådd at Netflix var på vei med en lignende funksjon, men forleden meddelte den amerikanske streamingtjenesten at en slik funksjon aldri kommer til å komme.

Årsaken til at Netflix ikke vil gjøre det mulig å downloade innhold så det kan ses offline er at dette kun ses som en midlertidig løsning. Det forteller Cliff Edwards, Director of Corporate Communications and Technology hos Netflix til TechRadar.

Netflix forventer at internettet i løpet av fem år utvikler seg så mye at Wi-Fi kommer til å være tilgjengelig de fleste steder og man dermed ikke kommer til å ha behov for å downloade filmer og serier.

I stedet for å implementere en offline-løsning har Netflix valgt å satse på originalt innhold- hvor mer enn 20 nye serier er på vei, den veldig høye bildekvaliteten 4K og flere plattformer til å se streamingtjenesten.

TechRadar poengterer derimot at man aldri skal si aldri, men at det i dette tilfellet ikke ser ut til at Netflix er interessert i en offline-løsning.
Skriv kommentar