Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix og Guillermo del Toro lager ny ´Pinocchio`

Date: 14/11/2018 | Ingen kommentarer

Den Oscar vinnende filmskaperen Guillermo del Toro får sin animasjonsfilm debut på streamingtjenesten Netflix med en ny utgave av den klassiske historien om Pinocchio.

Det har vært et livslangt lidenskaps prosjekt for Guillermo del Toro å filmatisere Pinocchio som han i tillegg til å regissere, også skal skrive manuskript og produsere.

Filmprosjektet bekreftes i en pressemelding fra Netflix

´Pinocchio` blir den første spillefilmen siden regisøren mesterverk «The Shape of Water», som vant fire Oscar for blant annet beste instruktør og beste film under den siste utdelingen.

Gjenfortellingen av den klassiske fortellingen om Pinocchio i Italia på 1930 tallet vil være en stop motion animert film og by på rikelige mengder musikk, lyder det fra Guillermo del Toro.

Det ryktes at filmen blir mye mørkere enn den nok mest populære filmatiseringen noensinne; Disney-filmen fra 1940.

Det er ikke første gang at Guillermo del Toro som gjorde sitt navn kjent med Pan´s Labyrinth og Pacific Rim, samarbeider med Netlflix. Han er også hovedmann bak den Emmy vinnende animasjonsserien ´Trollhunters` som er blitt avslørt av å være en del av en trilogi kalt ´Tales of Arcadia´

Det neste kapittel i trilogien ´3Below`, får verdenspremiere den 21. Desember, mens siste kapitel ´Wizards`lander på streamingtjenesten i 2019.

Foruten ovenstående er den mexikanske filmskaperen også med å lage horror-serien ´10 After Midnight` til Netflix som vil by på dystre historier – den ene mere skrekkinnjagende enn den andre.

Om filmen ´Pinicchio` uttaler Guillermo del Toro «Ingen kunstform har påvirket mitt liv og mitt arbeid mer enn animasjon og ingen karakter i historien har hatt så dyp personlig forbindelse til meg som gutten, laget av tre. Jeg har ønsket å lage denne filmen så lenge jeg kan huske»

Det forventes at `Pinocchio` får premiere på Netflix Norge i 2019 eller i begynnelsen av 2020.
Skriv kommentar