Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix og Leonardo DiCaprio samarbeider om nye dokumentarfilmprosjekter

Date: 04/03/2015 | Ingen kommentarer

Leonardo_DiCaprioNetflix går sammen med skuespiller, produsent og filantrop Leonardo DiCaprio, samt produksjonsselskapet Appian Way, om et samarbeid om kommende dokumentarer og dokumentar-serier. Dette er en del av First Look-avtalen for non-fiction prosjekter som får premiere eksklusivt på Netflix.

Ut ifra den langsiktige avtalen, skal Netflix og DiCaprio jobbe sammen for å identifisere og utvikle potensielle faktabaserte prosjekter, med et særlig fokus på miljøspørsmål og temaer rundt bevaring av naturen. Dette inkluderer originale dokumentarer og doku-serier og allerede eksisterende prosjekter.

“Samarbeidet med Netflix på VIRUNGA viste at vi har en felles visjon rundt prosjekter som vi ønsker å utvikle og vise seerne”, sier DiCaprio. “Det har aldri vært en mer kritisk tid for planeten vår, eller et mer akutt behov for gode historiefortellere som kan hjelpe oss alle sammen med å forstå de utfordingene vi står ovenfor. Gjennom dette samarbeidet med Netflix, håper jeg å gi dokumentarskapere som gjør en veldig viktig jobb, en sjanse til å få vist frem arbeidet sitt til publikum verden over.”

“Dette samarbeidet er en naturlig fortsettelse av vårt fantastiske samarbeid med Leo på VIRUNGA”, sier Netflix Chief Content Officer Ted Sarandos. ” Vi ser frem til å bygge videre på vår felles suksess med flere tankevekkende dokumentarer og doku-serier av høy kvalitet.”
Skriv kommentar