Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix: Om 5 år har alle 4K Ultra HD

Date: 07/05/2014 | Ingen kommentarer

ultra-4k-hd-netflix-no-norge-300x169Netflix har nå offisielt lansert 4K Ultra HD innhold på streamingtjenesten. Netflix forventer imidlertid ikke at Ultra HD vil være mainstream blant befolkningen før om 5 år. Til den tid forutser Netflix at alle tv’er vil kunne vise det nye formatet. Dermed skal man nok heller ikke forvente at utsalget av 4K titler blir overveldende før om noen år.

Det er inntil videre kun snakk om enkelte filmer og serier i 4K Ultra HD, blant annet Netflix-serien House of Cards, vel og merke kun sesong 2, og et par naturprogrammer. Senere på året kommer den populære serien Breaking Bad også på Netflix i den meget høye oppløsningen. Det forventes at de kommende Netflix-seriene som Orange Is the New Black og Hemlock Grove også vil bli tilgjengelig i 4K Ultra HD.

For å kunne se Netflix i den utrolige bildekvaliteten anbefaler filmtjenesten at man har en internettforbindelse på minst 20 mbps. Utover dette krever det også at man har en tv fra Samsung, Sony, LG eller Vizio, som har teknologien til å vise 4K Ultra HD.

Analytikere forventer at det i år vil bli solgt omkring 1 mio. flatskjermer som kan vise Ultra HD. Salget skulle imidlertid stige betraktelig til neste år.Skriv kommentar