Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix oppgraderer med film og serier i HDR

Date: 08/06/2016 | Ingen kommentarer

Blog_DolbyVision-1-768x432Netflix har alltid gjort et nummer av at dem er i forkant med fremtidens tv, og nå annonserer streamingtjenesten at de i tiden fremover vil utvide utvalget med flere filmer og serier i High Dynamic Range (HDR). Dette skriver Netflix på sin offisielle blogg.

Du kan allerede nå se film og serier i superkvaliteten 4K Ultra HD, men hvor 4K «kun» gir flere piksler, så gir HDR bedre piksler med mer dybde. En TV som kan vise HDR kan vise flere detaljer i mørke og har et enormt fargespekter, som kommer tett opptil den virkelige verden. Teknologien er allerede fremdragende, men vil bestemt bli bedre med årene. Derfor velger Netflix velger å satse på dette, og gi sine medlemmer muligheten for å se film og serier med det beste bilde.

Før august er forbi vil Netflix tilby over 100 timer med film og serier i HDR, og dette tallet vil øke til 150 timer innen årsskiftet. Nedenfor kan du se en liste over noen av titlene som vil være tilgjengelige i HDR i løpet av de neste månedene.

Allerede nå kan du se første sesong av Marco Polo i HDR på Netflix. Dette krever imidlertid det dyreste abonnementet, som gir mulighet til 4K Ultra HD og streaming på 4 skjermer. Dette abonnementet koster nå kr 119 per måned. I tillegg til Netflix-abonnementet kreves det selvsagt også en TV som har HDR teknologien.

Under finnes en liste over nåværende og kommende filmer og serier på Netflix i HDR;

A Series of Unfortunate Events (Serie)
Bloodline (Serie)
Chef’s Table (Serie)
Hibana (Serie)
Knights of Sidonia (Serie)
Marco Polo (Serie) – Tilgjengelig nå!
Marvel’s Daredevil (Serie)
Marvel’s Iron Fist (Serie)
Marvel’s Jessica Jones (Serie)
Marvel’s Luke Cage (Serie)
Marvel’s The Defenders (Serie)
The Do-Over (Film)
The Ridiculous Six (Film)
Skriv kommentar