Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix overtar Christopher Guests ’Mascots’ mockumentar

Date: 02/10/2015 | Ingen kommentarer

Christopher-Guest-netflix-dk-300x196I en meget ordfattig pressemelding har streamingtjenesten Netflix annonsert at de har overtatt de eksklusive rettighetene til mockumentaren Mascots av Christopher Guest, som tidligere har stått bak Best In Show, A Mighty Wind, For Your Consideration samt medvirket i klassikeren This Is Spinal Tap fra 1984.

Det er veldig sparsomt med detaljer om filmen, som kun beskrives med teksten: ”Velkommen til dramaet og intrigene av Verdens 8. Mascot Association Champions, hvor en gruppe ’usedvanlige’ menn og kvinner med store hoder konkurrerer om å vinne den prestisjefylte Gold Fluffy Award og bli kronet som en beste maskot i verden”.

Det røpes ikke mye om rollelisten, men i følge flere medier kan det forventes at Christopher Guests selv medvirker i Mascots. Hvorvidt han får besøk av sine faste kolleger Harry Shearer, Michael McKean, Catherine O’Hara og Eugene Levy vites enda ikke.

Mascots beskrives som en mocumentary, som er en film som virker til å være en dokumentar, men som kun er en fiktiv film. Av kjente mocumentarer kan det nevnes komedien Borat fra 2006 med en britiske komikeren Sacha Baron Cohen i front.

Mascots får premiere eksklusivt på Netflix Norge i 2016.
Skriv kommentar