Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix på Apple TV oppdatert

Date: 22/07/2014 | 2 kommentarer

apple-tv-netflix-undertekster-300x296Netflix-applikasjonen på Apple TV har nettopp blitt oppdatert så den har fått ”neste episode”-funksjonen. Det skriver flere medier.

Med ”neste episode” kan man enkelt og greit gå videre til neste episode av en serie. Før var man nødt til å gå helt ut til oversikten for å velge en ny episode.

Den nye funksjonen har lenge vært ventet blant Netflix-medlemmene som benytter medieavspilleren Apple TV til å se filmer og serier. Funksjonen har også lenge vært tilgjengelig når man ser Netflix på for eksempel hjemmesiden eller via applikasjonen på iPhone og iPad.

På Apple TV fungerer funksjonen på samme måte som på nettet. Den neste episoden begynner derfor automatisk etter få sekunder.

Hvis du har en Apple TV vil du i løpet av ganske kort tid få den nye funksjonen, da Apple TV oppdateres automatisk. Hvis du ikke kan vente på at medie-avspilleren oppdaterer seg selv, kan du installere oppdateringen inne i enhetens innstillinger.2 kommentarer til Netflix på Apple TV oppdatert

  1. Tiril - kl. 10:43, 28-07-2014:

    Hva med å gi oss undertekst når vi bruker Netflix på Apple TV’en?

  2. Flixfilmer - kl. 11:19, 28-07-2014:

    Hei Tiril! Prøv denne- https://www.flixfilmer.no/apple-tv-netflix-slik-far-du-hvite-undertekster/ . Siste avsnitt burde kunne hjelpe deg.

Skriv kommentar