Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix produserer ny italiensk mafia-serie; Suburra

Date: 04/12/2015 | Ingen kommentarer

suburra-netflix-serie-danmark-300x256Fra skaperne av Gomorrah kommer en helt ny dramaserie om organisert kriminalitet i Italia på streamingtjenesten Netflix. Suburra, som serien heter, blir på 10 episoder og den har premiere i 2017.

Suburra er en fengslende historie som involverer politikk, Vatikanet, mafiaen, korrupsjon, hvitvasking av penger, narkotika og prostitusjon.

Seriens premiere innledes av filmen Suburra, som er instruert av Stefano Sollima (Gomorrah, A.C.A.B, Romanzo Criminale). Filmen får premiere på kino i Italia senere denne måneden og kommer på Netflix snarest mulig.

Filmen, som er basert på en bok av Giancarlo De Cataldo og Carlo Bonini, forteller historien om en kamp om en kystby utenfor Roma som skal utvikles til et paradis for gambling. Historien involverer et korrupt medlem av parlamentet, overhodet fra en maktfull familie som kontrollerer området, samt rivaliserende mafiaer som representerer det mest fryktede av romersk organisert kriminalitet.

Suburra produseres i samarbeid med den italienske og nasjonale tv-stasjonen RAI og produksjonen starter i 2016.

Serien Suburra er en del av det voksende utvalget av eksklusive Netflix-serier som byr på kvalitetsprogrammer fra hele verden.

Se Suburra på Netflix Norge i 2017.
Skriv kommentar