Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix redder ‘Designated Survivor’

Date: 22/10/2018 | Ingen kommentarer

Kiefer Sutherland vender tilbake som Thomas Kirkman i den ellers nedlagte drama-serien ‘Designated Survivor’, da Netflix kan avsløre, at streamingtjenesten har kjøpt de eksklusive rettighetene til serien.

Det opplyser Netflix i en pressemelding.

I mai 2018 ble ‘Designated Survivor’ droppet av produksjonsselskapet ABC, som har stått bak de to første sesongene av serien, men Netflix har dermed overtatt produksjonen og gitt grønt lys til sesong 3 på 10 episoder.

Produksjonen av sesong 3 begynner senere på året og forventes å ha premiere på Netflix i 2019.

Produsenten Mark Godon uttaler i forbindelse med gjenoppliving av serien «Forsettelsen av showet på Netflix er en win-win for alle involverte. Historien om president Kirkman og de rundt han er ikke blitt fullt fortalt, og vi ser frem til å arbeide sammen med våres nye partner for å fortsette showet med et globalt publikum»

Kiefer Sutherland, kjent fra bl.a. 24, tilføyer: «Jeg er begerstret for å ha mulighet for å spille president Kirkman i enda en sesong av ‘Designated Survivor’ sammen med Netlfix. Jeg tror at dette formatet vil gi oss mulighet for fortsatt å dykke dypere inn i historier og spørsmål vedrørende de amerikanske velgere, som ikke tidligere var mulig.

Se ‘Designated Survivor’ på Netflix Norge.Skriv kommentar