Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix runder 50 mill. medlemmer

Date: 23/07/2014 | Ingen kommentarer

netflix flixfilmerNetflix fremla forleden kvartalsregnskapet og her ble det avslørt at streamingtjenesten nå har over 50 millioner medlemmer på verdensplan. Det er en stigning på 12 millioner i forhold til samme tid i fjor.

I USA har Netflix 38 mill. medlemmer, mens de internasjonalt (andre land enn USA) har over 13 mill. medlemmer. Streamingtjenesten begrunner det høye antallet medlemmer med at utvalget av kvalitetsinnhold har blitt enda bedre. Det henvises spesielt til Orange Is the New Black sesong 2, som tiltrakk en masse nye kunder. Serien var det mest populære innholdet på Netflix i juni.

Netflix vil derimot ikke nøyes med det nåværende medlemstallet, for etter sommerferien lanseres Netflix i de europeiske landene; Tyskland, Frankrike, Østerrike, Sveits, Belgia og Luxembourg, og dermed forventes medlemstallet å stige yttligere. Det går også rykter om at Netflix lanseres i Australia i løpet av 2015. Streamingtjenesten fortsetter dermed deres internasjonale ekspansjon som begynte med Canada i 2010.

Tidligere i år introduserte Netflix en prisstigning på deres abonnement. Prisstigningen resulterte kun i en mindre tilbakegang i medlemstallene. Nåværende medlemmer er garantert samme pris de neste to årene, hvilket sannsynligvis har fått mange til å beholde deres abonnement.

Den online filmtjenesten Netflix ble grunnlagt i USA i 1999 og har dermed oppnådd 50 millioner medlemmer på 15 år.Skriv kommentar