Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix-serien BoJack Horseman får en sesong nummer 2

Date: 13/09/2014 | Ingen kommentarer

bojack-horseman-sesong-2-netflix-300x300Komedieserien om den avdankede tv-stjernen BoJack Horseman, som hadde premiere på Netflix d. 22. august, kommer tilbake med en helt ny sesong. Det bekrefter Netflix på deres offisielle Twitter-konto.

Serien, som blir sammenlignet med Family Guy, The Archer og Ugly Americans, handler om BoJack Horseman, som var en legendariske sitcom-stjerne på 90-tallet, men siden serien ble lagt ned har BoJack flyttet seg ut i et liv med masse av selvhat og alkohol. Med hjelp fra vennen Todd og ghostwriteren Diane prøver BoJack derimot å få sitt turbulente liv på sporet igjen.

I BoJack Horseman leveres stemmene av bl.a Will Arnett (Arrested Development), Aaron Paul (Breaking Bad) og J.K. Simmons (Juno). Serien er etter premieren blitt rost av både medier og Netflix-medlemmer, som alle har forelsket seg i uvørne hesten.

Det er enda ikke sluppet noe informasjon om den nye sesongen, men det kan forventes at sesong 2 får premiere rundt august 2015. Netflix har nemlig benyttet seg av samme lanseringsmønster som med deres øvrige serier som House of Cards og Orange Is the New Black – hvor nye episoder kommer ca. et år etter premieren.

Det er for øvrig ikke første gang at Netflix annonserer nye episoder av en serie kort tid etter premieren. Flere av Netflix’ serier er blitt fornyet få dager etter deres premiere. Serien Orange Is the New Black ble til og med fornyet for en yttligere sesong allerede før en eneste episode var blitt tilgjengelig på streaming-tjenesten.

Hvis du enda ikke har sett komedieserien BoJack Horseman, kan seriens første sesong på i alt 12 episoder finnes på Netflix her: Link.Skriv kommentar