Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix-serien Lilyhammer får en tredje sesong

Date: 14/01/2014 | Ingen kommentarer

netflix-serien Lilyhammer-tredje-sesongHvis du er fan av serien om den tidligere mafiabossen Frank ”The Fixer” Tagliano, som kommer under vitnebeskyttelse i Norge, kan du godt begynne å glede deg, for hjemmesiden Kampanje.com skriver at serien Lilyhammer får en sesong nummer tre.

NRK, som er medprodusent av Lilyhammer, bekrefter at serien kommer tilbake i løpet av 2014 og at innspillingen av den nye sesongen allerede begynner i januar. Tredje sesong av Lilyhammer har et budsjett på over 100 millioner kroner, som er langt mer enn de tidligere sesongene. Sesong 2 hadde til sammenligning et budsjett på ca. 50 millioner kroner.

Prosjektredaktør Tone C. Rønning fra NRK uttaler, ”Vi er veldig glade for at serien kommer tilbake. Første sesong var en liten produksjon med mange talenter, men den nye sesongen blir en stor internasjonal produksjon”.
Netflix og NRK har tidligere delt finansieringen av serien, og da den nye sesongen kommer til å ha et merkbart høyere budsjett, har Netflix innvilget i å betale omkring 80 millioner kroner, mens NRK betaler den resterende delen.

Det er ikke kommet noe informasjon om hva sesong 3 kommer til å handle om, men Tone C. Rønning fra NRK avslører ar de kjente karakterene fra serien fortsetter og at det i tillegg vil komme en del spennende gjesteskuespillere fra inn –og utland.

Serien Lilyhammer handler om den tidligere mafiabossen Frank ”The Fixer” Tagliano (Van Zandt), som sendes på et vitnebeskyttelsesprogram og skifter New Yorks’ gater ut med de kalde norske fjellene, hvor han forfalsker et nytt liv blant de lokale i Lillehammer. Sesong 2 hadde eksklusiv premiere på Netflix i Desember 2013.

Finn Lilyhammer sesong 1 og 2 på Netflix: Link.Skriv kommentar