Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix-serien Master of None kommer tilbake i 2017

Date: 05/04/2016 | Ingen kommentarer

Master-of-None-sæson-2-300x275Komedieserien Master of None kommer tilbake på Netflix neste år, da streamingtjenesten og skaperen Aziz Ansari har bestemt å lage en sesong 2. Det bekreftes av mannen selv i en tweet som kan ses nederst i artikkelen.

Komikeren Aziz Ansari, som både har skrevet, instruert og spiller hovedrollen, har fått et ordentlig gjennombrudd med Master of None, som er rost til skyene av utallige medier. Det har lenge vært spekulasjoner om det ville komme en sesong 2, men ettersom handlingen er basert på Aziz Ansari’s egne opplevelser, har det vært usikkert om det var nok materiale til enda en sesong. Selv hans egne foreldre medvirker i Master of None.

Aldersdiskriminasjon, sex, forhold, rasisme og taco – det er kun noen av de emnene Dev (Aziz Ansari) spekulerer over i serien. Dev er en 30 år gammel skuespiller bosatt i New York. Han kjemper med flere forskjellige beslutninger – som hva han skal spise til hvordan han skal leve resten av sitt liv.

Komikeren Aziz Ansari er utover Master of None best kjent for sin rolle i den prisvinnende serien Parks and Recreation og for sine stand-up comedy show.

Finn Master of None sesong 1 på Netflix Norge i dag og gled deg til sesong 2, som får premiere i 2017.
Skriv kommentar