Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix serien ‘The Get Down’ er snart tilbake med nye avsnitt

Date: 18/03/2017 | Ingen kommentarer

Forrige år hadde første del av The Get Down sesong 1 premiere på Netflix Norge og nå kan streamingtjenesten annonsere at andre og siste del kan sees fra den 7. april.

Dette opplyser Netflix i en video på Youtube, som kan sees nederst i artikkelen.

Årsaken til at første sesongen av The Get Down er blitt splittet i to deler, skal bl.a. skyldes skiftende showrunners, samt at seriens produksjonskostnader, som nærmer seg USD 120 millioner, er overskredet flere ganger. Dette skriver The Variety.

Det høye budsjettet gjør også at serien er en av de dyreste fra Netflix noensinne – foreløpig kun slått av det historiske dramaet The Crown.

The Get Down er et musikkdrevet drama laget av den Oscar-nominerte regissøren Baz Luhrmann, som blander disko, punk og hip-hop i en fortelling om en gruppe unge i New York i de sene 1970 årene. Byen er nærmest i forfall og på kanten av konkurs, mens de unge ikke har noe sted å gjøre av seg. De oppsøker derfor vennskap, opplevelser og musikk som er deres felles interesser.

Ved premieren på The Get Down S1 – Part 1, fikk serien blandede anmeldelser og det er således usikkert om den lever opp til forventningene hos Netflix. Serien kommer også i kjølevannet til Netflix serien Stranger Things, som ble en enorm suksess og skapt mye omtale.

Netflix har ennå ikke bekreftet om The Get Down returnerer tilbake med en sesong 2.

Se The Get Down sesong 1 på Netflix Norge. Part 2, som er på 7 episoder kan sees på Netflix Norge fra den 7. april.Skriv kommentar