Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix serienytt: The Ranch, Flaked & Jessica Jones

Date: 21/10/2015 | 1 kommentar

netflix-danmark-logo-lang-184x300Flere kommende Netflix-serier er på nåværende tidspunkt i produksjon og i denne artikkelen gir vi et par updates på noen av de, ettersom det er utsendt nye klipp og offentliggjort nyheter rundt rollebesetninger.

Det er blitt annonsert at Elisha Cuthbert (Happy Ending, The Girl Next Door) skal spille mot Ashton Kutcher (The Butterfly Effect, Two and a Half Men) og Danny Masterson (That 70s Show, Men at Work) i den nye komiserien The Ranch, som er skapt av teamet bak Two and a Half Men. The Ranch handler om en tidligere profesjonell fotballspiller (Ashton Kutcher), som kommer hjem til familien og sin bror (Danny Masterson) i Colorado for å hjelpe til på gården. Elisha Cuthbert skal spille Ashton Kutchers gamle flamme og cheerleader, mens Sam Elliot (Tombstone) og Debra Winger (Terms of Endearment) skal spille de to brødrenes foreldre. The Ranch får premiere på Netflix Norge neste år.

Det er videre blitt offentliggjort at Christopher Mintz-Plasse, som nok best huskes for sin rolle som McLovin i Superbad, skal spille i komiserien Flaked, som handler om den selvutnevnte guruen Chip (Will Arnett), som fort havner i problemer etter å ha lurt folk med løgner og tull. Christopher Mintz-Plasse skal mest sannsynlig spille hovedrollen som teknologinørden Topher, som nettopp er flyttet til byen. Komikeren Will Arnett har selv skrevet serien i samarbeid med Mark Chappell (A Young Doctor’s Notebook) og blant annet skaperen av Arrested Development, Mich Hurwitz vil være tilknyttet som produsent. Flaked er på 8 episoder og får premiere på Netflix Norge i 2016.

Sist, men ikke minst, har Netflix nettopp utsendt enda en teaser-trailer fra den kommende superhelt-serien Jessica Jones, som er laget i samarbeid med Marvel. Selv om Jessica Jones er en kvinnelig superhelt kan hun godt gi sine mannlige kolleger konkurranse. Som det kan ses i det nye klippet, nederst i artikkelen, har Jessica Jones antageligvis nedlagt en hel gruppe bråkemakere hvorpå hun setter rock på jukeboksen og tar en shot i baren. Heltinnen spilles av Krysten Ritter (Big Eyes, Breaking Bad), mens også Mike Colter, David Tennant og Carrie-Anne Moss medvirker. Jessica Jones har premiere på Netflix Norge den 20 november, hvor hele sesong 1 vil kunne ses med det samme.1 kommentar til Netflix serienytt: The Ranch, Flaked & Jessica Jones

  1. Ingunn - kl. 10:03, 01-11-2015:

    Hei
    Sender dere sesong 2 av The originals?

Skriv kommentar