Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix-serier nominert til Golden Globe 2015

Date: 31/12/2014 | 1 kommentar

golden-globe-netflix-nominering-300x240Den amerikanske prisutdelingen Golden Globe, som ofte betegnes om en ”mini-Oscar”, har nettopp offentliggjort årets nomineringer, som avslører at streamingtjenesten Netflix er med i kappløpet om flere av de prestisjefylte prisene.

Netflix er nominert til i alt 7 priser som fordeler seg blant seriene House of Cards, Orange is the New Black og Derek.

House of Cards er blitt nominert til årets beste dramaserie, mens seriens hovedroller, som spilles av Kevin Spacey og Robin Wright begge er nominert til årets beste skuespiller/ skuespillerinne i en dramaserie.

Netflix-serien Orange is The New Black har også får tre nomineringer og det er for henholdsvis beste komiserie, beste skuespillerinne i en komiserie (Taylor Schilling) og beste birolle, som tilfaller Uzo Aduba, som i serien spiller Suzanna ”Crazy Eyes” Warren.

Sist, men ikke minst, er Ricky Gervais nominert til beste skuespiller for sin rolle som Derek i det bittersøte komidramaet av samme navn.

Forbindelse med avsløringen av nomineringene uttaler Ted Sarandos, Chief Content Officer hos Netflix; ”Vi er beæret over å motta syv Golden Globe nomineringer. House of Cards, Orange is the New Black og deres fantastiske produksjonsteam har banet veien for tv i det nye årtusen og vi er stolte av å se deres kreative resultater bli anerkjent. Jeg kunne ikke bli mer stolt enn å se Taylor, Uzo, Robin, Ricky, og Kevin bli belønnet for deres fryktløse arbeid.”

Hvor vidt Netflix kan ta noen av prisene med hjem avsløres den 11 januar 2015, hvor den 72’ende utgaven av Golden Globe avholdes.
1 kommentar til Netflix-serier nominert til Golden Globe 2015

  1. thea - kl. 17:32, 01-01-2015:

    Ok! Jeg ønsker virkelig at dere får ut once upon a time og true blood på netflix!!!

Skriv kommentar