Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix: Slå automatisk avspilling av/på

Date: 01/02/2014 | Ingen kommentarer

avspillingautoDen automatiske avspillingsfunksjonen (auto-play) på Netflix hvor en ny episode av en serie automatisk starter etter 10 sekunder har vært mye diskutert. Mange elsker funksjonen, men da det krever at man reiser seg for å skifte episode, har funksjonen også mottatt en del kritikk da flere medlemmer føler seg tvunget til å fortsette å se på Netflix. Noen har litt vanskelig for å slutte, når de først er gått i gang med en serie.

Hvis du har vanskelig med å stoppe når du først har begynt på en episode av f.eks. House of Cards, så er det hjelp å hente. Netflix har nettopp lansert en funksjon som gjør det mulig å slå av den automatiske avspillingen, sånn at en serie ikke automatisk starter en ny episode. Funksjonen er tilgjengelig på Netflix.no og virker umiddelbart kun når man ser filmer eller serier via hjemmesiden. Funksjonen er knyttet til profilen, så hvis man ønsker at endringen skal gjelde alle profiler, blir man nødt til å logge inn med hver enkelt profil for å skifte innstillinger.

Slik slår du av, eller på, automatisk avspilling på Netflix:

1.Logg inn på Netflix.no.
2.Gå inn på “Din konto”.
3.Under punktet “Din profil”, trykk på “innstillinger for avspilling”.
4.Under “Innstillinger”, kan du velge å slå automatisk videoavspilling av eller på.

Hvis du følger disse punktene vil auto-play være tilpasset dine ønsker, og det kan til en hver tid endres tilbake hvis du skulle ombestemme deg. Den automatiske avspillingsfunksjonen er vanligvis aktivert hos alle medlemmer, og vil fortsette inntil du selv endrer den.Skriv kommentar