Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix slipper løs The Beast i Ultimate Beastmaster fra Sylvester Stallone

Date: 12/05/2016 | Ingen kommentarer

ultimate beastmaster netflix danmarkNetflix, verdens ledende strømmetjeneste for filmer og serier, bringer sammen utøvere og konkurrenter fra alle verdens hjørner for å kjempe i en helt ny actionfylt global konkurranseserie produsert av Sylvester Stallone (Creed, Grudge Match) og Dave Broome (The Biggest Loser, Strong). Sylvester Stallone er programleder for serien.

Ultimate Beastmaster er den første internasjonale konkurranseserien i sitt slag, med seks tilpassede lokalversjoner med språk, utøvere og programledere fra hvert av de konkurrerende landene. Disse landene er: USA, Brasil, Sør-Korea, Mexico, Tyskland og Japan. Alle de ti episodene vil være tilgjengelige samtidig over hele verden på Netflix.
108 utøvere, 18 fra hvert land, skal konkurrere i denne serien på ti episoder. I hver av de timeslange episodene konkurrerer 12 utøvere i en av de mest fysisk krevende hinderløpene som noensinne er laget – The Beast. Hver episode avsluttes med at én utøver kåres til Beastmaster. De ni tidligere vinnerne vil kjempe om sjansen til å bli Ultimate Beastmaster i den siste og tiende episoden i serien.

For hver lokalversjon i USA, Brasil, Sør-Korea, Mexico, Tyskland og Japan, kommenterer lokale kjendisprogramledere og populære idrettsfolk hele konkurranseløpet. Følgende programlederne fra de forskjellige landene medvirker:

USA: Terry Crews (Brooklyn Nine-Nine, The Ridiculous Six), Charissa Thompson (Extra TV, Fox Sports)
Brasil: Anderson Silva (mellomvektmester i UFC), Rafinha Bastos (komiker, journalist og TV-personlighet)
Sør-Korea: Seo Kyung Suk (skuespiller, komiker og TV-vert), Park Kyeong Rim (skuespillerinne, komiker og TV-vert)
Mexico: Ines Sainz (journalist, sportskommentator og TV-vertinne), Luis Ernesto Franco (skuespiller og produsent)
Tyskland: Hans Sarpei (tidligere fotballspiller, TV-personlighet), Luke Mockridge (komiker)
Japan: Sayaka Akimoto (skuespiller), Yuji Kondo (sportskommentator)

“Jeg er forventningsfull og æret over å få samarbeide med Netflix. Det nyskapende nettverket deres er en perfekt plattform for denne banebrytende, globale serien”, sier skaper og sjefsprodusent Dave Broome. “Jeg gleder meg på seernes vegne, for nå får de se fantastiske menn og kvinner fra hele verden prøve seg på denne utrolig fysisk utfordrende hinderløypen. The Beast er et monster som vil få deg til å måpe.”

“Å bli invitert til å samarbeide med Netflix og den kjente produsenten Dave Broome i dette revolusjonerende konseptet var en mulighet jeg ikke kunne si nei til”, sier produsent Sylvester Stallone. “Verden vil fascineres av fantastiske konkurrenter fra alle verdens hjørner mens de kjemper seg igjennom svært tøffe utfordringer – og underveis blir de både mestere og helter. Hinderløypen er helt unikt utformet, og jeg gleder meg til å være med på dette.”

“I posisjonen som en global strømmetjeneste kan Netflix slippe alle episodene samtidig og på flere språk, og skape et fengslende arrangement der utøvere fra seks land kan måle krefter med hverandre samtidig som kommentatorer, som publikum i disse landene er godt kjent med, gir utfyllende informasjon slik at medlemmene våre får det beste utbytte, uansett hvor de er”, sier Erik Barmack, Vice President, International Originals. “Og når Sylvestor Stallone og Dave Broome holder i tøylene, vil det bli fantastisk morsomt.”
Skriv kommentar