Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix slipper traileren til The Get Down

Date: 26/07/2016 | Ingen kommentarer

bb38556119311e0a17e5b2d9149b0b7b6b56c499Endelig slipper Netflix traileren til den nye originalserien, The Get Down – en mytisk saga om hvordan New York, på kanten av økonomisk ruin, ble fødestedet for hip-hop, punk og disco. Serien har premiere, eksklusivt på Netflix, fredag 12. august.

Fra Baz Luhrmann og hans team av samarbeidspartnere, inkludert fire ganger Oscar-vinner og felles executive producer Catherine Martin og Grandmaster Flash med flere, kommer et musikkdrevet drama fra syttitallets New York. Byen er nedbrutt, ødelagt, voldelig, fattig – døende. Henvist til ruiner, er en fillete gjeng med tenåringer dømt til å være tapere. De har ingen til å se etter seg, utenom hverandre. Det eneste de har å forsvare seg med er verbal finesse, improviserte dansetrinn, sprittusjer og spraybokser. Fra boligene i Bronx, til kunstscenen i SoHo; fra CBGB til Studio 54, The Get Down er en mytisk saga om hvordan New York, på kanten av økonomisk ruin, ble fødestedet for hip-hop, punk og disco. Det hele fortalt gjennom livene og musikken til en gjeng fra Bronx som endret byen, og verden… for alltid.

På rollelisten finner vi blant andre av Shameik Moore (Shaolin Fantastic), Justice Smith (Ezekiel “Books” Figuero), Herizen Guardiola (Mylene Cruz), Yahya Abdul-Mateen II (Cadillac), Jaden Smith (Dizzee Kipling), Skylan Brooks (Ra-Ra Kipling), Tremaine Brown Jr. (Boo Boo Kiping), Mamoudou Athie (Grandmaster Flash), Jimmy Smits (Francisco “Papa Fuerte” Cruz) og Giancarlo Esposito (Ramon Cruz).

The Get Down er produsert av Sony Pictures Television for Netflix. Serien er produsert av Baz Luhrmann, Catherine Martin, Nas, Stephen Adly Guirgis, Thomas Kelly og Paul Watters.

The Get Down har premiere fredag 12. august 2016.
Skriv kommentar