Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix søker skuespillere til A Series Of Unfortunate Events

Date: 01/01/2016 | 7 kommentarer

snicket-netflix-300x241Drømmer du om å bli skuespiller? Og i en Netflix-serie? Da har du muligheten nå, hvor streamingtjenesten og produksjonsselskapet Take5 søker skuespillere til serien Lemony Snicket – A Series Of Unfortunate Events, som Netflix i fjor kunne avsløre at de hadde kjøpt rettighetene til.

Du tenker muligens hvilken interesse denne nyheten har for oss her i Norge, da Netflix-serier oftest er amerikanske, men de søker faktisk skuespillere fra hele verden, så her har man en sjanse for å besette en rolle.

Serien handler om de foreldreløse barna Violet, Klaus og Sunny, som er på flukt fra den onde greven Olaf. Olaf vil ha tak i formuen deres og Violet, Klaus og Sunny må gjennom flere prøvelser for å avsløre hemmeligheten om hva årsaken til deres foreldre død var. Det er de foreldreløse barna Netflix nå søker skuespillere til. Man skal være mellom 10-14 år gammel.

For å komme i betraktning til en rolle skal man filme seg selv og uploade videoen på hjemmesiden her: Link. Dette kan være ved en vanlig smart-phone, computer eller video kamera. Hvis man er så heldig å få en rolle skal man til Canada hvor filmingen begynner i Vancouver i mars 2016.

Lemony Snicket – A Series Of Unfortunate Events er skrevet av Daniel Handler og det er utgitt 13 bøker i serien, som til sammen er blitt solgt i over 65 millioner eksemplarer og oversatt til 43 språk.

Historien om Lemony Snicket er tidligere blitt filmatisert i 2004, hvor skuespillere som Jim Carrey, Meryl Streep og Jude Law medvirket. Filmen ble produsert av Paramount Pictures, som også i denne omgang vil samarbeide med Netflix om den nye serien.

Til hvilken tid A Series Of Unfortunate Events får premiere på Netflix Norge er enda ikke offentliggjort.
7 kommentarer til Netflix søker skuespillere til A Series Of Unfortunate Events

 1. Sara - kl. 00:54, 03-01-2016:

  Hei! Lurte bare på om serien er på engelsk? Er det nødvendig å kunne mye engelsk og må det høres amrikansk ut liksom? Eller er ikke det så farlig fordi man får manus og sånt og da er det bare å øve inn det? Fint om svar 🙂

 2. Ronny - kl. 14:57, 04-01-2016:

  Hei Sara, jeg er far til en annen interessert person som deg selv, men jeg gikk igjennom prosesen med å be om å få tilsendt mer detaljer fra castingbyrået (http://www.lemonysnicketcasting.com) angående gutterrollen, og da fikk jeg tilsendt en del av teksten som man skal benytte til sin hjemmelagde audition. Der var det en ganske lang tekst på engelsk, og på delvis avansert språk, så svaret er etter min mening med 99% sikkerhet ja. Dessuten er nettsidene til castingbyrået bare på engelsk og filmingen skal foregå i Canada.

 3. Sara - kl. 23:29, 06-01-2016:

  Takk for svar Ronny! Kjønner! Men altså jeg greide helt fint å forstå hva det sto på nettsiden deres og hva man måtte gjøre og alt det der. Men jeg finner ikke den scenen man skal lese foran kameraet. Hvor ligger den? Vet du det?😊 Har sønnen din noen tidligere erfaring med TV eller skuespill/teater? Tror du man må ha det?

 4. Sara - kl. 23:31, 06-01-2016:

  Trodde du skrev sønn, men mente da *barnet ditt.

 5. veronika - kl. 18:48, 15-02-2016:

  Hvor melder man seg på?
  Kan man være 10 år som jente? Jeg har hjemmetimer angående skuespill, er det greit?:)

 6. Veronika - kl. 18:52, 15-02-2016:

  bruker pappas g-mail . Hvor skal man filme sin audition?

 7. Victoria - kl. 12:58, 18-08-2022:

  Hei jeg lurte på om det er noen auditioner til en film eller tv serie

Skriv kommentar