Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix takket nei til ’The Handmaid’s Tale’, ’Transparant’ og ’Mr. Robot’

Date: 27/09/2017 | Ingen kommentarer

Selv om Netflix har hatt flere suksessfulle og toneangivende serier som ‘House of Cards’, Orange Is the New Black’ og ‘Stranger Things’, så kunne hitparaden ha vært enda større.

Dette avslører Ted Sarandos, innholdssjef hos Netflix, i et intervju med det amerikanske magasinet Variety.

Det er forståelig at Netflix ikke kan kaste seg over alle serier som streamingtjenesten bliver tilbudt, men det irriterer likevel Ted Sarandos at han lot The Handmaid’s Tale’, ‘Transparant’ og ‘Mr. Robot’ gå til andre tv-kanaler og streamingtjenester;

-”Mange ganger er det ikke showet vi sier nei til – det er bare feil tidspunkt. Vi fikk tilbud om ’The Handmaid’s Tale’ for 3-4 år siden. Det var et annet show en det vi kjenner i dag. ’Mr Robot’ er også et show som vi ikke gikk for. Merkelig nok ville den serien ha vært bedre på Netflix,” uttaler Ted Sarandos.

Hvorfor Sarandos mener at ’Mr. Robot’ ville vært bedre som Netflix serie, utdyper han ikke i intervjuet.

Den dårlige timingen rammet også dramaserien ’Transparent’, som endte med å bli kjøpt opp av konkurrenten Amazon, og som i ettertid har mottatt overveldende heder fra anmeldere og fra prisutdelinger.

Det samme kan sies om ’The Handmaid’s Tale’ og ‘Mr. Robot’, hvor særlig førstnevnte har vært en av de mest omtalte serier denne sommeren. Den fikk streamingtjenesten Hulu fingrene i.

Innholdssjefen hos Netflix sitter imidlertid ikke alene med ansvaret og henviser til den nye Netflix-serien ’Atypical’, som har premiere den 11. august, og som først ble avvist av et team for deretter å bli godkjent av et yngre team lengre ned i organisasjonen.

-”De kan gi grønt lys til en serie uten at jeg er i rommet. Serier blir ikke droppet fordi en person sier nei,” forklarer Ted Sarandos.

Men hensyn til ’The Handmaid’s Tale’ kan Netflix trøste seg med at de senere i år har premiere på mini-serien ‘Alias Grace’, som er basert på den prisvinnende bestselgeren av Margaret Atwood og også står bak historien til ‘The Handmaid’s Tale’. ‘Alias Grace’ får premiere på Netflix Norge den 6. november.
Skriv kommentar