Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix tar deg med i omkledningsrommet til Juventus FC

Date: 01/12/2017 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix har nettopp annonsert at de i starten av 2018 har premiere på fire eksklusive programmer om fotballklubben Juventus FC.

Dette skriver Netflix i en pressemelding.

Programmene vil gi oss innblikk i fasilitetene til den berømte fotballklubben, samt følge de mest inspirerend9e historiene og spillerne fra Juventus FC – mens de trener, spiller kamper, er hjemme og utenfor banen.

Fans over hele verden vil kunne se inn bak fasaden hos en av de mest fascinerende fotballag i verden, samt noen av de beste fotballspillerne i historien hos klubben som har vunnet 6 titler på rad.

Juventus FC sin historie blir fortalt personlig av både spillere, trenere og ledelsen, under opptakene gjennom sesongen 2017-2018.

I forbindelse med annonseringen av serien, uttaler Erik Barmack, Vice President of International original series hos Netflix;

«Netflix er hjemstedet for lidenskapelige historiefortellinger, og det er ikke mer lidenskapelige fans enn tifosi fra bianconeri. Vi er glade for å ha denne unike og eksklusive adgangen til et av verdens viktigste lag.»

«Det er med stolthet, at Juventus er den første fotballklubben som er gjenstand for en Netflix Original Documentary,» tilføyer Fredrico Palomba, Co-Chief Revenue Officer hos Juventus FC.

Programmet om Juventus FC får premiere på Netflix Norge i starten av 2018.Skriv kommentar