Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix tester nytt utseende på hjemmesiden

Date: 10/06/2015 | Ingen kommentarer

netflix1.0.0Netflix tester hele tiden nye funksjoner på deres streamingtjeneste og i øyeblikket ser et begrenset antall medlemmer et helt nytt design på hjemmesiden. Designet blir muligens utbredt til alle medlemmer innenfor den nærmeste fremtid.

Det amerikanske nyhetsmediet The Verge har tatt en titt på den nye looken og ved første øyekast ser det ikke så mye annerledes ut enn det nåværende – bortsett fra større bilder og mørkere farger. Det nye designet gjør det dog lettere å velge spesifikke episoder og å få mer informasjon om pågjeldende titler.

Hvis man med det nåværende designet ønsker mer informasjon om filmer og serier på Netflix, skal man la musen hvile over tittelen hvorpå informasjonen så popper opp. Med det nye designet kan man bare klikke direkte på tittelen hvorpå siden utvider seg og presenterer informasjoner som resyme og medvirkende.

The Verge sammenligner Netflix’ nye interface med det som er tilgjengelig på tablet – bare enda bedre.

Selv om det nye designet på nåværende tidspunkt testes hos en håndfull Netflix-brukere, er det ikke sikkert at resten av medlemmene får sett det. Netflix tester nemlig hele tiden nye funksjoner og en stor del av disse blir aldri tilgjengelige for den brede offentlighet.

Hvis du dog ønsker å komme i betraktning til tester fra Netflix, skal du aktivere funksjonen, hvilket skjer i bunnen på hjemmesiden Netflix.com, under meny punktet Test Participation/ Deltagelse i tester.

Herunder kan du se bilder av den nye looken Netflix i øyeblikket tester.

netflix2.0

netflix1.0.0Skriv kommentar