Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix tillater nå nedlasting til SD-kort på Android

Date: 24/02/2017 | Ingen kommentarer

Det er ikke mer enn noen måneder siden Netflix presenterte den nye nedlasting-funksjonen, slik at man kan ta med filmer og serier på reise også uten nettforbindelse.

Nå går Netflix enda et skritt videre og åpner for at Android brukere kan laste ned innholdet direkte til et SD-kort eller micro-SD, som betyr at man ikke lengre er avhengig av telefonens internminne og følgelig kan ta med enda flere filmer og serier på reisen.

For å kunne laste ned innholdet til SD-kort, kreves det at man har oppdatert til den nyeste versjonen av Netflix-appen, men da er det enkelt.

Du trykker nemlig kun på download som normalt, hvorpå Netflix automatisk spør om du ønsker å lagre direkte på telefonen eller SD-kortet.

Det er også muligheter for å laste ned til mer enn et SD-kort, slik at du kan ha veldig mange filmer og serier med deg. Imidlertid er det ikke mulig å dele SD-kortet med venner og familie. Det er kun Netflix brukeren som har lastet ned innholdet som kan se det.

Det koster ikke noe ekstra å laste ned filmer og serier fra Netflix, og uansett hvilket abonnement man har på streamingtjenesten i dag har man tilgang til den nye funksjonen. Alle kan dermed fritt laste ned filmer og serier.
Skriv kommentar