Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix tiltrekker fortsatt nye kunder

Date: 24/02/2015 | Ingen kommentarer

Foto: Paul Sakuma, Netflix

Foto: Paul Sakuma, Netflix

Forleden offentliggjorde Netflix deres seneste kvartalsregnskap og her kunne streamingtjenesten melde om en stor medlemsfremgang. Hele 13 millioner nye medlemmer fikk Netflix i 2014.

Med fremgangen på 13 millioner i 2014 har Netflix nå i alt 57,4 millioner kunder over hele verden og streamingtjenesten forventer at de allerede innen april 2015 kommer til å runde 61 millioner kunder. Netflix er dermed inne i en god periode hvor det hele tiden kommer nye medlemmer.

Netflix har de seneste årene ekspandert kraftig på de internasjonale markedene (land utenfor USA og Canada), og det er også her streamingtjenesten på nåværende tidspunkt opplever den største fremgangen på medlemstallene. Netflix er fortsatt størst i USA med omkring 37 millioner medlemmer, men de internasjonale markedene følger godt etter hvor Netflix nå har over 16 millioner betalende medlemmer. Det norske antallet Netflix-medlemmer er medregnet i dette tallet. Netflix offentliggjør ikke medlemstall for de enkelte land, med unntagelse av USA.

Det gode kvartalsregnskapet fra Netflix er også blitt positivt mottatt på aksjemarkedet hvor Netflix-aksjen (NFLX) fort steg med 16% etter offentliggjørelsen.
Skriv kommentar