Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix treffer 100 millioner medlemmer i 2018

Date: 01/12/2015 | Ingen kommentarer

netflix-logo-300x200Det amerikanske analysebyrået IHS vurderer at streamingtjenesten Netflix vil oppleve en veldig stor fremgang i antallet av medlemmer de kommende år, og vil i løpet av 2018 ha over 100 millioner brukere. Det er en stigning på mer enn 22%. Det skriver TBI Vision.

Netflix har på nåværende tidspunkt 69 millioner medlemmer fordelt over hele verden og analysebyrået forutser også at den eksplosive medlemsfremgangen primært vil skje i Europa hvor Netflix hele tiden utvider aktiviteter.

Det er spesielt Netflix’ investeringer i filmer og serier fra de enkelte landene som forventes å tiltrekke nye kunder. Produksjonen av franske og italienske serier er blant annet allerede i gang og det vurderes at når disse seriene får premiere, vil de tiltrekke en del nye medlemmer til streamingtjenesten fra hvert av de respektive landene.

Netflix bruker samtidig vesentlig flere penger på å utvikle unikt innhold i forhold til deres konkurrenter og dermed vil Netflix i fremtiden kunne by på både filmer og serier, som ikke vil kunne finnes på andre filmtjenester. Netflix vil de kommende år bruke mer enn 6 mia. på å sikre seg eksklusive rettigheter til filmer og serier, samt å utvikle nye programmer som kun kan ses på Netflix.Skriv kommentar