Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix utsender første trailer til F Is For Family

Date: 10/12/2015 | Ingen kommentarer

f-family-netflix-damark-284x300Det er ikke lenge siden Netflix offentliggjorde premieredatoen for deres nye komedieserie F Is For Family og nå har streamingtjenesten også avslørt den første traileren som kan ses nederst i artikkelen.

Etter å ha sett traileren vil man umiddelbart få inntrykket av at serien er en kopi av American Dad, Family Guy og The Simpsons, hvilket ikke er helt galt, da Michael Price, som står bak F Is For Family også har vært involvert i produksjonen av The Simpsons. Det umiddelbare inntrykket er at F Is For Family er en litt mer jordnær serie enn de andre. Det blir vi klokere på når serien har premiere på Netflix d. 18 desember.

Vince Vaughn (Wedding Crashers), Peter Billingslev (Iron Man) og komikeren Bill Burr har også stått bak F Is For Family, som handler om det gode 70-tallet – den gang man fikk lov å slå barn, røyke innenfor og å medbringe ladde våpen på flyturer.

Bill Burr (Walk of Shame), Laura Dern (Jurassic Park), Justin Long (Live Free or Die Hard), Sam Rockwell (Moon) og Debi Derryberry (Toy Story) legger stemmer til figurene i serien.

Se alle seks episodene av F Is For Family på Netflix Norge fra d. 18 desember.
Skriv kommentar