Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix utvider med to nye originale filmer

Date: 20/12/2015 | Ingen kommentarer

netflix-logo-2JPG-300x200Den amerikanske streamingtjenesten Netflix utvider nå deres utvalg med to helt nye originale filmer, som ikke kun kan ses på Netflix, men også på kino. Det skriver The Verge.

Den ene filmen er Girlfriend’s Day, som beskrives som å være en mørk komedie med Bob Odenkirk i hovedrollen. Her spiller han en skribent for takkekort som blir anklaget for mord. Bob Odenkirk er ikke helt ukjent på Netflix, da han har medvirket i både Breaking Bad og Better Call Saul som den korrupte advokaten Saul Goodman, og sketchshowet W/Bob & David, som hadde premiere på Netflix for få uker siden. Amber Tamblyn (127 Hours) medvirker også i filmen. Bob Odenkirk har vært med å skrive manuskriptet til Girlfriend’s Day, som instrueres av Michael Stephenson (Best Worst Movie).

Den andre filmen Netflix har kjøpt rettighetene til er thrilleren Mercy, som er skrevet og instruert av Chris Sparling, som tidligere har stått bak Buried, hvor Ryan Reynolds blir levende begravd. Filmen, som har James Wolk (Mad Men) og Caitlin FitzGerald (Master of Sex) på rollelisten, handler om fire brødre som vender tilbake til deres barndomshjem da deres mor ligger for døden. Her blir deres forhold testet, alt mens familiens hemmeligheter graves frem.

Begge filmer; Girlfriend’s Day og Mercy får eksklusiv premiere på Netflix Norge i 2016. De vil også bli vist i utvalgte kinoer.Skriv kommentar