Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix utvider sin portefølje av originalserier for barn

Date: 27/02/2015 | Ingen kommentarer

Left Penfold Right Danger Mouse ©2014 FremantleMedia LimitedEn detektiv med lange robot-armer, en hemmelig agent-mus, noen elleville dyr, og en gjeng unger som driver en leketøysfabrikk er bare noen av de morsomme og eventyrlystne karakterene som flytter inn hos verdens ledende strømmetjeneste i år. I samarbeid med prisvinnende globale partnere, utvider Netflix sitt allerede brede tilbud av barne- og familievennlige programmer med fem nye serier.

– «Vi ser igjen og igjen at sterke karakterer og god historiefortelling appellerer til publikum over hele verden», sier Vice President of Global Independent Content, Erik Barmark. «Derfor er vi veldig stolte av å jobbe med bransjens beste produsenter og animatører på disse seriene, og vi gleder oss til at barn og familier over hele verden skal få bli kjent med disse historiene.»

Danger Mouse – 2016
Verdens beste superspion, Danger Mouse, er tilbake for å redde verden, i den nye serien som inneholder alle de kjente karakterene og humoren som gjorde den til en kultklassiker på 80-tallet. Verden står nok en gang på randen av en katastrofe, og den lille, men heltemodige hemmelige agenten vil begeistre en ny generasjon av fans når han sammen med sin trofaste hamster-venn Penfold beskytter verden mot skurkene. Danger Mouse var opprinnelig en parodi på britisk spionlitteratur, og i den nye serien gir den britiske skuespilleren Stephen Fry stemme til Colonel K. Serien vil få premiere i USA, Latin-Amerika, Norden, Benelux og Japan samtidig, mens resten av Netflix-regionene får den senere.

Inspector Gadget 2.0 – mars 2015
Den klønete detektiven er endelig tilbake. Inspektør Gadget, som er en blanding av mann og robot, er den eneste som kan stoppe den onde Dr. Claw, som har reaktivert sitt globale krimsyndikat MAD. Sammen med niesen Penny, hunden Brain og et arsenal av nye, tekniske duppeditter, bekjemper Inspektør Gadget kriminalitet som aldri før. Den dataanimerte serien på 26 episoder som er produsert av DHX, får eksklusiv premiere på Netflix USA i mars og på et senere tidspunkt i Latin-Amerika, UK, Irland, Benelux, Frankrike og i Norden.

Some Assembly Required – Sommeren 2015
Den fjorten år gamle eieren av Knickknack Toys, Jaervis Raines, leier inn en gjeng skolekamerater for å hjelpe ham med å skape noen kule, nye leketøy. Serien, som er skapt av Dan Signer (Mr. Young, A.N.T Farm) og Howard Nemetz (Mr. Young, The Suite Life of Zack & Cody), følger tenåringene på deres hverdagseventyr. Produsent er Thunderbirds Films. Rollene fylles blant annet av Young Artist Awards-nominerte Kolton Steward, 2015 Canadian Screen Award-nominerte Charlie Storwick og Young Artist Awards-nominerte Kolton Stewart. Serien får Netflix-premiere i alle regioner i år, med unntak av i Canada, hvor serien sendes på YTV.

Bottersnikes & Gumbles – våren 2016
Hovedpersonene i denne dataanimerte komiserien er de tre Gumbles´ene Tink, Bounce og Will. De gretne og late naboene deres, Bottersniks´ene gjør liver surt for de tre, som bare vil være ute og ha det moro. Serien er basert på de populære bøkene om Bottersnikes & Gumbles, og er produsert av Cheeky Little and Mighty Nice i Australia, co-produsert av CAKE i Storbritannia. Serien er bestilt som et samarbeid mellom Netflix, BBC og Channel 7 Australia. De første 13 episodene får eksklusiv Netflix-premiere verden over i 2016. Unntaket er Australia og Storbritannia, hvor den vil være tilgjengelig på et senere tidspunkt.

Barnekategorien er tilgjengelig på et bredt utvalg av enheter som iPad, spillkonsoller, andre strømme-enheter og smart-tv´er, Ved innmelding får medlemmene tilgang til en egen barneprofil, som man kan tilpasse etter sine behov. Profilen lar blant annet barna velge fra en meny av favorittkarakterene fra filmer og serier, og viser deretter innhold hvor den valgte karakteren er med. Og både barn og voksne vil ha glede av å kunne bla seg gjennom et enormt utvalg filmer og serier samlet i kategorier som er enkle å forstå, som «superhelter», «prinsesser», «dinosaurer» og «girl-power». Hvert program eller film har også en kort og forståelig beskrivelse av innholdet.Skriv kommentar