Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix utvikler serie basert på Legend of Zelda

Date: 07/04/2015 | 1 kommentar

zelda-nintendo-netflix-300x225Det klassiske pc-spillet fra Nintendo; Legend of Zelda, omdannes muligens til en ny tv-serie på Netflix. Flere amerikanske medier skriver at streamintjenesten, i samarbeide med produsenten Nintendo, for tiden er i gang med å omskrive det populære spillet til en ny serie.

Legend of Zelda utkom første gang på 1980-tallet og handler om gutten Link, som skal redde prinsessen Zelda i kongeriket Hyrule. Det er solgt over 50 millioner Zelda-spill som siden har utviklet seg til en hel franchise hvor det blant annet er laget bøker, filmer og leketøy.

Det skulle visstnok ikke være tilknyttet noen manuskript forfatter enda, men Nintendo og Netflix skulle være på utkikk etter en som kan utvikle spillet til en slags Game of Thrones for familier.

Netflix annonserte nylig at de ville lansere streamingtjenesten i Japan i løpet av 2015, hvilket er hjemlandet for Nintendo, og serien kan derfor være en stor fordel for Netflix i deres kamp om å kapre de japanske kunder.

Netflix og Nintendo har avvist å kommentere på ryktene om den nye Legend of Zelda-serie.1 kommentar til Netflix utvikler serie basert på Legend of Zelda

  1. Sander Solbakken - kl. 22:05, 12-04-2015:

    Zelda-spill har aldri eksistert til PC, kun til Nintendos konsoller.

Skriv kommentar